Orgasme globalD'aquí exactament un mes, el 22 de desembre, s'ha convocat una jornada especial de reflexió al voltant de la Pau. Una jornada que no és com aquells dies de maig del llunyà 1999 a la Haia, on vaig tenir el gust de participar juntament amb les companyes de la Fundació per la Pau, i la meva colla de la universitat. No, aquesta és diferent. És la jornada de l'Orgasme Global. La idea és simple: si s'aonsegueix un orgasme sincronitzat a tot el món el mateix dia, s'alliberara una energia positiva que ajudarà a parar qualsevol guerra. [més informació aquí].

Ja sé que pot sonar a proposta electoral del partit de la llei natural,però jo, hippie de mi, encara crec en el poder de l'orgasme. He decidit que el dia 22 de desembre, just després d'assabentar-me que no sóc ric perquè no he comprat loteria de la grossa a la Bruixa d'Or intentaré arribar al màxim d'orgasmes possibles per aconseguir la pau en general i al catalanisme en particular.

Des d'ara mateix em poso a practicar. Desitjeu-me sort.

2 comentaris:

padam-padam ha dit...

Sort!!

Narcís Sastre i Fulcarà ha dit...

Jo m'hi apunto. Mai he estat gaire de meditacions i de rotllos hippies varis, però ja que la política catalana va camí de fer adormir a les ànimes més despertes, prefereixo això de l'orgamse col·lectiu. Miraré de muntar una orgia a casa, amb vi, raïm i tota la mandanga.