MetropolisLa ració diària d'efemèrides: avui fa 80 anys de l'estrena d'una de les películ·les més mítiques de tots els temps, "Metropolis", de Fritz Lang. Només queden 19 anys per veure si la societat futurista que van imaginar Thea von Harbou i Fritz Lang es fa realitat. Ja friso. Encara que abans ha de venir el 2019 imaginat per Philip K. Dick, Hampton Fancher i el gran David Peoples ( també autor del guió original de "Unforgiven" - Sin Perdón- de Clint Eastwood ) de "Blade Runner", la meva peli favorita, o al menys la única de la que em sé de memòria extenses parts dels diàlegs en anglès.


Però avui és un dia especial, també, perquè hem menjat el pastís de Can Mario, un any més, per celebrar els 67 anys del naixement del meu pare. Qui m'ho havia de dir que acabaria mesclant Metropolis, Harrison Ford i el meu Pare en el mateix post! Felicitats Vicenç i per molts anys!


2 comentaris:

David ha dit...

Wei Jordi!
Quina activitat blocaire ;-)
Per cert curiós i interessant això del meme. Ara que si seguiu aquest enviament massiu de "meme"'s aviat us acabareu els candidats a rebre'l... només cal que facis un calculet :-P
Salut i República!
D
pd Felicitats a ton pare!

Jordi Eduard ha dit...

I espera que encara n'hi havia més! jejejeje

Si suposo que el planter blocaire no és gaire gran que diguem, però potser es va ampliant el tema eh???

Salut!