Un mal dia a la monarquia

Els borbons espanyols són l'enveja de les monarquies europees. Perquè poden fer el què els roti (matar ossos borratxos per exemple, sense tenir en compte si estan protegits o no) i després muntar una querella a qui s'atreveixi a criticar-ho.

Aquí al regne dels belgues, el princep hereu Philippe s'ha trobat amb tota la classe periodística i política en contra a causa d'un desafortunat comentari sobre la cobertura d'una visita principesca a Sud Àfrica. Segons sembla al princep hereu Philippe no li va agradar com van tractar els periodistes flamencs la visita ( sense massa triomfalismes) i és clar, els hi va dir que havien de tenir més respecte per el princep hereu. Resultat, ara el princep Philippe és encara menys popular del què ja era i té a la premsa en contra. Com s'atreveix un ciutadà belga més, que és el què és en definitiva el princep hereu, a dir a la premsa com l'ha de tractar o no? Això no ajudarà a l'altre peça de la família, el princep Laurent, que està ficat en un embolic de suborns i de "jo-es-que-no-ho-sabia".

En fi, fa de mal comparar, però veure prínceps a la picota no és una cosa que hagi vist masses cops a casa, i em fa gràcia veureu-ho nord enllà,

on diuen que la gent és neta i noble, culta, rica,
lliure,
desvetllada i feliç!


2 comentaris:

Marc Arza ha dit...

Estic engegant una campanya des del mou bloc per tal de reclamar a AENA que concedeixi la nova terminal al grup Star Alliance, permetent la consolidació del Prat com a hub intercontinental.

Et convido a sumar-t'hi, fer-hi referència al bloc i fer arribar el text per correu als teus contactes per tal que corri i creixi.

Link:

http://catalunyafastforward.blogspot.com/2007/01/campanya-per-un-hub-interconinental.html

Gracies,

Marc

www.catalunyafastforward.blogspot.com

Jordi Eduard ha dit...

M'hi apunto! Gracies per la informacio.