This is where we are


Valencians, valencianes, compatriotes totes:

És des de la gravetat i la urgència nacional que us parle. Ja no només mos volen furtar la paella. L'ànsia voraç del contuberni catalano-judeo-masònic ha arribat fins a les platges valencianes. Chermans, Chermanes, els catalans mos envegen fins al punt de comprar descaradament als membres del comitè de peticions del Parlament Europeu, fins al punt de colocar un polac (!) com a president, fins al punt de voler robar-nos els turistes. Ho ha deixat molt clar el venerable i honorable senyor Gónzalez Pons, conseller de territori i ment preclara com n'hi ha poques:

«Sigan ustedes la pista de las comunidades y regiones que resultan beneficiadas por este informe y a lo mejor terminan describiendo por qué se está persiguiendo a la C. Valenciana de manera tan inmisericorde». Levante, 11-04-2007.

O i tant que seguirem la pista! Sempre cap al nord senyor Gonzàlez Pons. Els traïdors es descobreixen ells sols. L'informe contra els abusos urbanístics no és tal, és en realitat una campanya per desprestigiar les falles i les falleres, per a que mos tinguen tírria en tot lo món i no vinguen jubilats a demanar més aigua de l'Ebre. Regnícoles, mos volen furtar Marina d'Or!

Com a mostra un botó, (o dos):

Los promotores cifran en un 50% la caída de ventas en un año en la UE por la campaña contra la Comunitat - Las Provincias, 12-04-2007

Els dimonis del nord han comprat fins i tot a Las Provincias: el diari que havia estat un prodigi de mesura i objectivitat s'atreveix a qualificar-nos de "comunitat"! Què vol dir Comunitat? Els nostres avantpassats, els mossàraps sempre van parlar, en els molts textos que han sobreviscut a la destrucció catalanista, de "Comunidat", o alternativament de C.

Ches i Chenes, diguem BASTA: posem-nos a comprar desaforadament vivendes de segona residència en reserves protegides, destruim tot lo que poguem del paisatge ( el mateix nom s'assembla massa a allò del Pais ... ai ui, si hui en dia ja li diuen Paisatges Catalans!), acabem amb la terreta que només porta que problemes i atrau peluts i catalanistes, donem un 50 % dels nostres ingressos als constructors i immobiliàries que són els que de sempre han mantingut este pais, ja des dels temps de Jaume I, que no es per res que li diuen Jaume el Constructor.

Més plans Manhattans, Més abocadors incontrolats, Més Benidorms, Més Marines d'Or.


1 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai aquests valencians!Volen convertir tot el país en un super Marina d'or!

Edgar