Bipartidisme?

A Catalunya segur que no. Jo, sentint-ho molt, no faré cas d'en Narcís Sastre, que crida a llegir pausadament o a desfermar-nos sexualment [llegir aquí]. Jo sí que veuré el -malanomenat- debat. La gent a casa nostra, és en aquest sentit una mica més madura del què creiem, i no crec que per un parell de debats es converteixin en zombies que vegin la política en dues opcions. Per sort el catalanisme ja ha penetrat, ja ha pol.linitzat transversalment a la gran majoria de la ciutadania catalana, i un debat ( adelanto, tot apunta que també serà mediocre) no crec que canvïi a aquesta àmplia majoria a casa nostra que vol un canvi de model territorial i de relació entre els pobles de la península.

I recordeu, a Girona i a Lleida, si voleu fer un vot útil de veritat, voteu Esquerra, el vot que impedeix al PP del "valencià-no-és-català" d'assolir representació.


1 comentaris:

N ha dit...

Veig que t'has sentit aludit i amb raó. Bé, espero que tinguis raó i que el sistema català estigui ben assentat i lliure de contaminacions. Si no és així, potser que comencem a revisar aliances, de pas sigui dit.

I compte a portar-me la contrària que pot ser que el dia 13 dormis al carrer...jeje.

I creu-me, deixa't de Zapateros i Rajoys i practica l'esquí de fons, que va bé pel cor.