M'agrada el teu cabell, Mallorca.De tornada a Brussel.les, després de la 5a Assemblea General de la ALE. Els nostres amics del PSM-Entesa Nacionalista han entrat a formar part com a membres de ple dret d'aquesta família política europea que és l'Aliança Lliure Europea i de la que formem part els partits progressistes i nacionals de la Unió Europea que defensem una Europa on la diversitat nacional, cultural, lingüística, ecològica sigui la seva principal fortalesa i no font de divisions.

Personalment, com a militant de l'independentisme, i com a europeista convençut estic molt content d'haver pogut facilitar la presència històrica de dos partits com Esquerra i la federació PSM-Entesa Nacionalista en un mateix partit polític europeu. La visualització que aquest fet dóna de la realitat també diversa i plural dels Països Catalans ens fa més forts. No només les relacions polítiques i iniciatives que han anat sorgint durant aquests dies donaran els seus fruits ben properament, sinó també les relacions humanes que han afermat conviccions, voluntats, somnis i il.lusions. A treballar doncs, amb el record ben present dels cabells al vent de Mallorca.


2 comentaris:

perdudapelmon ha dit...

Totally d'acord amb tu...

Besades dolces!

Ignasi ha dit...

Aquesta, possiblement hagi estat una de les fites més importants pel camí cap a la realitat autónoma d'aquestes illes. Quan una cosa és realment important hi ha un bàrem imfalible a la nostra lluita: l'aparició a la premsa forastera, que en aquest cas ha estat mínima. Al manco estan una micona espantats.

Esper que ens tornem a trobar prest per compartir impressions congresuals d'Esquerra, davant una bona birra ;)

Salut!