1978 o futur?

M'ha fet gràcia el lema de CiU per al referèndum, 1979 o futur ? Jo preferiria el futur, un futur amb cotxes voladors, viatges interestelars i una federació mundial ( m'és igual que sigui una confederació ) que hagi acabat amb l'explotació salvatge dels recursos i es dediqui a colonitzar l'espai.

Però va a ser que no, oi? De moment l'únic futur a què es refereix CiU amb el seu lema es el futur que tots coneixem, una mica present més que futur: un cop s'aprovi l'Estatut, i es comprovi que el finançament no és el que s'esperava, i les competències són mas de lo mismo, tornarem a disfrutar de les magnífiques queixes, plors, rondes de negociació, i en definitiva ús extensiu del pont aeri per part dels líders de CiU que tornaran cada cop amb una granet de sorra més per colocar a la nostra platja somiada.

Però hi ha un petit problema amb aquest lema tan enginyós: què passa amb l'altra llei de lleis que es va aprovar a finals dels setanta? Què passa amb la Constitució? No s'hauria d'actualitzar també? O es que preferim viure al 1978 com a espanyols, però al futur com a catalans?

Jo, sempre al futur, i que la força ens acompanyi.