Reflexions en silenciCom es limita el dia de reflexió en aquest nou mitjà que són els blogs, particularment els blogs polítics ? M'agradarà comprovar-ho demà, llegir els blogs dels candidats i veure com reprimeixen les ganes de dir: voteu-nos, que no veieu que els altres no valen la pena?

Com que quan escric això ja som a la jornada de reflexió, apunto algunes reflexions de les últimes hores que puguin ajudar a algún votant indecís (encara).

- Martxelo Otamendi i Pere Muñoz vexats al míting final dels PSC-PSOE. Al mateix míting altres incidents com la noia que denunciava les suposades tortures als joves de Torà. Un míting accidentat , sembla.

- Un altre dia caòtic a la Renfe, i en van...

- Lula aconsegueix un segon mandat després d'haver estat atacat per corrupció ( material i ideológica ) per la dreta i l'esquerra, brasilenyes i mundials.

Ja ho sé, notícies massa inconnexes per significar alguna cosa. Però fixeu-vos en aquesta notícia que ens han colat entre les altres:

- Suposats avortaments il·legals descoberts per un equip de la DR a una clínica de Barcelona.

No ho sé, els anàlisis els acostumo a fer a pilota passada i és per això que m'emplaço i em comprometo, després de retransmetre la jornada electoral desde La Garriga, a analitzar detingudament els resultats i els escenaris postelectorals.