La Garriga boogie-woogie


Los martes me confunden! Oi que us parlava en un post anterior de la rica vida interior de blocaire i de la intensa activitat de la cartellera política de La Garriga? Doncs noi, no vols una tassa? Doncs tres! Avui sessió triple:


- Joan Ridao, diputat al Parlament de Catalunya. Nou portaveu parlamentari d'Esquerra i previsible futur cap de llista per les eleccions a Cortes Españolas. Presenta el llibre "Així es va fer l'Estatut". A la llibreria Àgora, carrer dels Banys 132, B.


- Matthew Tree, escriptor, viatger en tren i pornògraf "des de fora". Les jornades Temps de sexe a La Garriga conviden a parlar a aquest anglès mediàtic sobre "La pornografia vista des de fora". Per a públic adult. Sala d'actes de la Biblioteca, carrer del Centre, 49.


- Felip Puig, diputat al parlament de Catalunya. Portaveu parlamentari de CiU, ex-conseller d'Obres Públiques. Juntament amb la candidata a l'alcaldia Meritxell Budó parlaran dels "Resultats Electorals de les últimes eleccions de l'1 de novembre". A la sala d'actes de la Fundació Mauri, carrer de Cardedeu , 17.


I el més difícil encara, trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tots a la MATEIXA hora, les 20h.


I el què és pitjor: vaig al dentista! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGG


Broadway Boogie-woogie, Piet Mondrian 1942-43.