Supertuesday!

Als Estats Units d'Amèrica, això de les eleccions els posa catxondos. Quan s'acosten "les votaes" com diu ma mare els partits es posen com una moto, i utilitzen tots els recursos a la seva disposició. Però no em referiexo a la campanya, que aqui també es fa, sinó al mateix dia de les eleccions. Allà no estàn prohibides ni les enquestes electorals, ni hi ha dia de reflexió, ni està mal vist que es vagi a buscar els possibles votants a casa i se'ls agafi pel braç dient GO TO VOTE!

Allà aquests de les cassolades disfrutarien com uns micos. Podrien convocar una cassolada, i seguir perdent eleccions. Podrien fer veure que són demòcrates descontents i seguir perdent les eleccions. Però s'ho passarien bé amb les banderoles, confetis, espantasogres, xapes, DVD's, CD's i demés parafernàlia electoral.

El què passa es que aquí i als Estats Units, no guanya qui més crida, qui més es plany o qui més discuteix la validesa dels resultats electorals ( que l'hi preguntin a l'Al Gore i al Partit Democrata ), sinó qui aconsegueix una majoria per governar, qui aconsegueix unir, encara que sigui electoralment, més sensibilitats, i qui és capaç de convèncer els votants anomenats "independents". I creieu-me, les pallassades mai convencen a cap votant, i molt menys als independents. Paraula de politòleg.

Un link interessant per seguir les Mid term Elections d'avui:

http://uspolitics.einnews.com/2006-midterm-elections

Algunes enquestes que s'han fet:

http://www.electoral-vote.com:2006/



http://www.electoral-vote.com:2006/

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Home pallasades...tornem-hi. Alla que voten per qüalsevol parida com engrandir les mesures de les granges de porc o perque pintem els autobusos escolars grocs en comptes de vermells?. Aixo són pallasades, per mi, si més no, abús de la democràcia, juas juas.

T'agrada rentar plats? ejem, perdo, t'agrada conduir??? jajajajajaja.