TV3, la nostra, la de tots



cliqueu a la imatge per a adherir-vos a la iniciativa per garantir la continuïtat de les emissions de TV3 al País Valencià.



Els Països Catalans, avui, no som. No som una unitat política, no tinc clar que siguem una unitat nacional ( en el sentit que tots els membres de la nostra nació ens identifiquem tots com a catalans), no som una realitat unitària econòmica ni social. Però el que es més greu és que hi ha qui no vol que ens manifestem com la única cosa que realment som ara per ara: una llengua.

Senyors del PP, senyors del PSOE, senyores i senyors que no són ni del PP ni del PSOE però que creuen que és perillós que TOTA la comunitat de parlants del català tinguin consciència de la seva unitat, perquè ho fan això? Perquè volen la dispersió, marginalització i desaparició de la llengua catalana ? Jo no sóc persona de confrontacions, però davant un intent de genocidi cultural, no tinc més remei que plantar-me i alçar la veu. I reclamo un cop més i amb claredat:

-El reconeixement oficial i immediat de la unitat de la llengua catalana, sense ambiguitats per part del govern espanyol i valencià.

-L' oficialització de la llengua catalana en tots els àmbits administratius on intervingui l'estat espanyol.

-L'aplicació efectiva de la Carta Europea de les llengües regionals o minoritàries, versió oficial en anglès aquí.

-I finalment i com a associat d'Acció Cultural del País Valencià, el relleu a la presidència d'Eliseu Climent agraint-li la tasca feta i donant pas a una nova generació de defensors de la llengua.

1 comentaris:

N ha dit...

Senzillament dir que subscric fil per randa el que dius.