Equador

A l'equador de la campanya electoral municipal, un dubte existencial m'assalta:

realment, es util el blog com a instrument de campanya?

Haurem de fer numeros, amb correlacions amb visites i vots, a veure quins resultats ens donen. El problema, es clar, sera tenir unes dades fiables sobre el nombre de visites, visitants unics i clics.

Jo de moment, em segueixo conectant, i fruint del bloc mes constant i actualitzat d' aquesta campanya local, el del nostre alcaldable, i proper alcalde de La Garriga, Oriol Ramon - que Deu i les ments independents em perdonin la meva parcialitat, pero realment crec que amb ell La Garriga faria el canvi que necessitem-.


5 comentaris:

Unknown ha dit...

... Osti, Jordi, que profund! Jo no ho tinc del tot clar... ara que potser és culpa meva.
Quan visito blogs ho identifico amb oci, en visito un munt però tots de gent més o menys coneguda que em parlen d'allò que els ve de gust. Un cop acabada la ruta, no la segueixo amb el que puguin dir els blogs dels candidats de torn. A més, per la pròpia naturalesa del blog, si en llegeixo algun d'aquests ho faig vestit amb un impermeable de color escepticisme 'morrocotudo'. Si el que diuen normalment ja m'ho agafo amb pinces... imagina't com em prenc allò que diuen 'a casa seva'!
Trobo que el blog forma part d'un àmbit massa íntim com per ser tingut en compte en tant que instrument per fer campanya.
Clar que, això no deixa de ser una paranoia meva...

Jordi Eduard ha dit...

Dons esta prou ben trobada la paranoia Albert. LA veritat es que jo tambe crec que el blog es un espai de digressio mental bastant intima, i no se fins a quin punt serveix com a arma electoral, i fins i tot fins a quin punt els candidats estan temptats a maquillar-se tambe a l'espai personal d'internet. En fi, m'agraden les paranoies!

Per cert, que se n'ha fet de l'Eulalia que ja no escriu? Extrany extrany

Unknown ha dit...

La darrera actualització l'ha feta avui mateix, diria... Va sobre la temporada d'estiu. Jo personalment en tinc unes ganes ja!
També me la vaig trobant de tant en tant, ara corre per Mataró, tan feliça com sempre!

Edgar Royo Mariné ha dit...

Home, jo penso que serveix perquè els més informats en política s'informin encara una mica més!

Jordi Eduard ha dit...

El que no tinc clar es la fina linia divisoria entre informacio politica i propaganda politica. I tampoc tinc clar que els que llegim blogs estiguem mes informats politicament, potser nomes sabem que hi ha mes persones que pensen el mateix que nosaltres . Molts records a Noruega!